Therapeutische

Therapeutische

Massage

Tijdens deze massage wordt er gezocht naar de (pijn)punten in het lichaam die vast zitten. Op deze manier worden er lichamelijke klachten verholpen.

Baby

Baby

Massage

Baby's spreken in het begin nog maar één taal en dat is de taal van de aanraking. De speciale band met ouders en hun baby zal door babymassage extra worden gestimuleerd.

Triggerpoint

Triggerpoint

Massage

Triggerpoints kunnen zorgen voor veel problemen bij mensen nochtans zijn weinig mensen op de hoogte hiervan. Triggerpunten zijn als het ware voelbare (pijnlijke) verhardingen in het weefsel.  

Hotstone

Hotstone

Massage

Hotstone massage is een warme massage waarbij er basaltstenen (vulkanische stenen) worden gebruikt. Deze stenen worden eerst op enkele plaatsen van uw lichaam geplaatst, waarna u gemasseerd wordt met enkele stenen en olie.

Sport

Sport

Massage

Sportmassage is een stevige massage waar hoofdzakelijk gewerkt wordt met strijkingen en knedingen. Met deze methode worden ook uw dieper gelegen spieren bereikt.  

Chinese hoofd-nek-schouder

Chinese hoofd-nek-schouder

Massage

De Chinese denkwijze over de geneeskunde is helemaal anders dan onze Westerse. Bij deze filosofie draait alles rond energie. Blokkades in de energiestromen gaan zorgen voor problemen.  

Stoel

Stoel

Massage

Een stoelmassage is een massagevorm waarbij u in een ergonomische stoel plaatsneemt. Deze massage gebeurt op uw kleding. Bijgevolg is deze ook perfect voor het bedrijfsleven.  

Ontspanning

Ontspanning

Massage

De ontspanningsmassage, ook wel Zweedse massage genoemd. is een rustige, warme massage waarbij ontspanning van de cliënt centraal staat.

Ouderen

Ouderen

Ergotherapie

Naarmate we ouder worden, lukken bepaalde handelingen minder goed dan vroeger. Het is een normaal fenomeen, dat hoort bij het verouderingsproces dat ieder van ons doormaakt.

Jongvolwassenen

Jongvolwassenen

Ergotherapie

Als je het woord volwassenen hoort, denk je automatisch aan mensen die een drukke agenda hebben. Ze gaan werken, moeten een huishouden runnen, hebben hobby’s,...  

Kinderen

Kinderen

Ergotherapie

Er wordt steeds meer van kinderen verwacht. Dat zorgt ervoor dat ze onder druk staan, denk hierbij aan de verwachtingen op de school, de sportclub, de muziekvereniging,enz.